Goed nieuws, de deur gaat weer open

Vanuit de beroepsbranche is duidelijk geworden dat het hebben van ‘livegesprekken’ (weer) mogelijk is wanneer we ons houden aan strikte voorzorgsmaatregelen: 1,5 meter afstand bewaren, aanbieden van desinfectans en uitsluitend face to face contact wanneer cliënt of therapeut níet verkouden is of koorts heeft. 

Daarom … zal ik met ingang van morgen 28 april de deur van de praktijk weer openen, natuurlijk met inachtneming van de voorzorgsmaatregelen. 

Maar … ben je verkouden, heb je koorts of zie je dit zelf niet zitten omdat je bijv. in de risicogroep zit laat dit weten; dan kunnen we óf de afspraak verplaatsen óf omzetten in een online beeldbelafspraak of telefonisch contact. 
Vrijwel alle zorgverzekeraars hebben toegezegd deze contacten eveneens te vergoeden mits dit op de factuur vermeld staat.

Dus … aan mijn cliënten: ben je niet verkouden en heb je geen koorts en zie je het zelf ook zitten om een livegesprek te hebben, dan zie ik je weer graag in de praktijk, maar … zal ik je geen hand geven 😉