Vrouw, 51 jaar (29-03-2020)

Voordat ik bij Praktijk Zijnvol in september 2016 in behandeling ging, had ik al diverse hulpverleningscontacten achter de rug. Hier werd vaak wel een tijdelijk resultaat geboekt, maar uiteindelijk liep ik toch steeds weer tegen dezelfde muren op. Samen met Gerda ben ik stap voor stap de diepte in gegaan en mocht ik ontdekken waar […]

Voordat ik bij Praktijk Zijnvol in september 2016 in behandeling ging, had ik al diverse hulpverleningscontacten achter de rug. Hier werd vaak wel een tijdelijk resultaat geboekt, maar uiteindelijk liep ik toch steeds weer tegen dezelfde muren op.
Samen met Gerda ben ik stap voor stap de diepte in gegaan en mocht ik ontdekken waar de barrières in mijn voelen en denken vandaan kwamen en hoe ik hier verandering in kon bewerken.
Waar ik in 2016 begon met bijna dagelijkse suïcidale gedachten, kan ik nu na viereneenhalf jaar zeggen dat ik blij ben om te mogen leven. Waar ik vroeger vooral angst voelde, kan ik nu genieten en uitkijken naar fijne gebeurtenissen. Waar ik voorheen mijzelf vooral verstopte en wegcijferde in relaties, kan ik nu open en gelijkwaardige relaties aan gaan.
Ik ben Gerda dankbaar voor het geduld en doorzettingsvermogen dat ze heeft gehad en de moed om samen nieuwe kennis op te doen over wat er aan de hand was.