Actuele informatie coronavirus

Om de verspreiding van het coronavirus in te dammen, zijn vanaf 16 maart jl. alle scholen en veel openbare gelegenheden gesloten. Daar er dagelijks diverse mensen de praktijk bezoeken vind ik het belangrijk om me daarbij aan te sluiten. Voor het bedwingen van het virus is het van groot belang dat we allemaal onze contacten zo veel mogelijk beperken. Dat betekent dat alle livegesprekken opgeschort worden en ik zoveel mogelijk over zal gaan op gesprekscontacten via het online platform WeSeeDo. WeSeeDo is een beveiligde omgeving, daarmee AVG-proof en gebruikersvriendelijk.

Uiteraard blijf ik de ontwikkelingen omtrent het coronavirus nauwlettend in de gaten houden. Mochten de richtlijnen die het RIVM, GGD en de overheid doen uitgaan veranderen, dan zal ik die opvolgen en pas ik deze pagina aan (ofwel verwijder ik dit bericht).

Tot die tijd zullen de therapiegesprekken en begeleidingscontacten alleen nog online plaatsvinden.