Man, 43 jaar (15-07-2021)

Ik ben zeer tevreden gezien het feit we tot de conclusie zijn gekomen dat er een evenwichtigheid is gegroeid in mijn ‘zijn’. Gerda is een zeer kundige, vooral inlevende maar ook nuchtere vrouw die je iedere keer weer door haar manier van vragen in een stadium brengt van diepe beschouwelijkheid op je innerlijke. Ze zal […]

Ik ben zeer tevreden gezien het feit we tot de conclusie zijn gekomen dat er een evenwichtigheid is gegroeid in mijn ‘zijn’. Gerda is een zeer kundige, vooral inlevende maar ook nuchtere vrouw die je iedere keer weer door haar manier van vragen in een stadium brengt van diepe beschouwelijkheid op je innerlijke. Ze zal je nooit laten ‘zinken’ in die verdiepende beschouwelijkheid, maar geeft altijd voldoende reddingsboeien mee om te kunnen blijven drijven. Er blijft uitzicht door (door haar gegeven) inzicht! Door te starten met educatie aangaande het brein en de fysieke werking daarvan, de oorsprong van trauma en de fysieke uitwerking van het trauma op het brein maakt veel duidelijk. Belangrijker nog, het relativeert als het ware. Door deze aanpak kun je steeds terug relativeren naar een ‘o ja, maar deze reactie is logisch want het brein werkt zo’. Verderop het proces  heeft Gerda continue gekeken naar wanneer iets wel of niet mogelijk was. Ik heb nooit een opgejaagd gevoel gehad, ook geen gevoel van ‘nou schiet eens op, we kunnen wel even sneller’. Steeds was er een balans en Gerda bewaakt deze balans erg goed.

Ik ben erg blij en vooral dankbaar voor de tijd die ik heb gehad in praktijk Zijnvol. Ik ben en blijf altijd dankbaar voor het feit Gerda op mijn pad is gekomen op een tot nu toe cruciaal moment in mijn leven!