Vrouw 34 jaar

‘Door het @coachingstraject te volgen bij Gerda heb ik veel inzicht gekregen in mijn denken over bepaalde situaties. Het was een ontspannen manier van hulp ontvangen: ‘kun je het vandaag niet, concept opslaan en morgen verder!’ Ik vond het eigenlijk wel prettig om geen face to face contact te hebben, want wanneer ik besloot er genoeg van te hebben dan kon ik even weglopen en zat er niemand op me te wachten.

Daarbij was het prettig dat ik het terug kon lezen en kon zien wat voor een proces ik doormaakte. Een zwakker punt kan zijn, dat wanneer je je echte diepe emoties niet toont dit gemakkelijker via mail is te verbergen. Maar ik heb hier niet voor gekozen en ben er vol in gegaan en ben vooral tot het inzicht gekomen dat ieder probleem met anderen in de 1e plaats in eigen denken ligt én dat ik daarom anderen om raad mag vragen.

Door het @coachingstraject heb ik ondersteuning ontvangen die ik in het dagelijks leven meeneem en waaruit kan putten.  Ik kan het zeker aanbevelen, want je kunt het in je eigen tempo doen en een voor jou zwaar onderwerp aangaan wanneer je het er aan toe hebt.’