Nieuws

Hier vindt u het laatste nieuws

Afwezig 9-8-19 t/m 26-8-19

Vanaf morgen 9 augustus t/m maandag 26 augustus is de praktijk gesloten. In deze periode ben ik nauwelijks tot niet bereikbaar, weinig tot geen Wifi, en weer bereikbaar vanaf dinsdag 27 augustus. Voor spoedgevallen/crisissituaties is het advies om contact op te nemen met je (dienstdoende) huisarts.  Met een team van 4 personen uit Nederland zullen we […]

Lees verder

Geschreven op 8 augustus 2019

Vakantie

Vakantie! De praktijk is van donderdag 30 mei (Hemelvaartsdag) t/m woensdag 26 juni 2019 gesloten i.v.m. vakantie en daarmee offline.Bij acute (crisis)situaties is het aangewezen om contact op te nemen met je dienstdoende huisarts. Op 27 juni ben ik uitgerust en opgeladen weer bereikbaar.

Lees verder

Geschreven op 29 mei 2019

Cliëntenbeoordeling Kiwa Keurmerk

Vandaag opnieuw de audit gehad van Kiwa Keurmerk. Erg blij en dankbaar met een cliëntenbeoordeling van een 9,7. Dank jullie wel! Mooi resultaat om de vakantie mee in te gaan.

Lees verder

Geschreven op 28 mei 2019

Toegelaten Trauma-academie

Terug van toelatingsgesprek en aangenomen om de PostMaster HBO te volgen aan Trauma-academie Celevt in Amstelveen. Doel: cliënten meer en beter te kunnen helpen in behandeling en begeleiding bij de effecten van (vroegkinderlijke) traumatisering. Ben erg enthousiast over deze opleiding en zie uit naar de start in januari 2020.

Lees verder

Geschreven op 17 mei 2019

Aanmeldstop

Nu de wachtlijst langer dan een half jaar is acht het niet verantwoord om deze nog verder te laten oplopen. Met tegenzin zie ik me genoodzaakt om een aanmeldstop in te lassen. Daarnaast zal de structuur en invulling van de praktijk het komende jaar wijzigen. Hierover binnenkort meer.

Lees verder

Geschreven op 7 januari 2019

IK STA EVEN STIL EN DAT IS EEN HELE VOORUITGANG!

De eerste week van 2019 is alweer bijna voorbij, het gaat zo snel. Voor ons ligt een jaar van nieuwe verwachtingen en nieuwe hoop. Achter mij ligt een jaar waarin ik heb ontdekt dat de boog niet altijd gespannen kan zijn, of hij zal breken. Rust is net zo noodzakelijk voor de geest als slaap. De […]

Lees verder

Geschreven op 6 januari 2019

Feestdagen

Vanaf vrijdag 21 december t/m woensdag 2 januari is de praktijk letterlijk offline en gesloten. Alleen voor acute (crisis)situaties zal ik telefonisch beschikbaar zijn tussen 12.00 en 13.00 uur en mail en app lezen. Ik wens iedereen fijne en gezegende feestdagen en een goede start van 2019!

Lees verder

Geschreven op 20 december 2018

Akte van Licentie

Alle registratiepunten weer goedgekeurd (bij- en nascholing, intervisie/supervisie en te lezen literatuur). Daarmee de licentie opnieuw binnen en verlengd tot 31-03-2021, de praktijk kan weer een tijdje vooruit, voelt goed 😄.

Lees verder

Geschreven op 17 december 2018

Vergoedingenoverzicht 2019

Het vergoedingenoverzicht van de zorgverzekeraars over 2019 is bekend. Zie: https://zijnvol.nl/…/Vergoedingenoverzicht-zorgverzekeraars… Het goede nieuws is dat vanaf 2019 therapie ook vergoed wordt door het zorgverzekeraarsZilveren Kruis, Avéro Achmea, FBTO en OZF. Alle zorgverzekeraars vergoeden vanuit de aanvullende verzekering. Dit kan in veel gevallen zeer rendabel zijn, omdat je dan niet je eigen risico van minimaal […]

Lees verder

Geschreven op 28 november 2018